O nama

Sa sedištem u Ježevici nedaleko od Požege (Srbija), svoj rad počinje 1973 i bavi se isključivo preradom prirodnog kamena, mermera i granita. Uz stalan kontinuitet porasta broja zaposlenih, osavremenjavanja tehnologije proizvodnog pogona SAVIĆ-Ježevica ostvaruje svoj primarni cilj, a to je da može udovoljiti svim zahtevima kupaca zadovoljavajući sve svetske standarde. Zahvaljujući poslovnoj politici, ljudskim resursima koji imaju dugogodišnje iskustvo u obradi kamena, vrhunskim sposobnostima menadžmenta i vodećih ljudi, uspeli smo se svrstati u sam vrh proizvodnje, prodaje i ugradnje proizvoda od kamena. Tako da naši proizvodi pored celog područja Srbije neretko odlaze van granica BiH, Crne Gore i zemlje EU.

Mašine i oprema

Posedujemo svu potrebnu opremu i mašine za obavljanje kamenorezačkih radova, posedujemo pogon za rezanje gotovih ploča, pogon za površinsku obradu (linijsko poliranje), pogon za sečenje sirovih blokova koje su smeštene u modernim fabričkim halama, takodje poseduhjemo kranove-dizalice visokih kapaciteta za istovar-utovar robe od 2,5tone do čak 30tona.

Uvek spremni

U svakom trenutku SAVIĆ-Ježevica raspolaže sa 300-350m3 sirovog kamena u svojim skladištima. Kapacitet poliranih ploča dostiže 3000 m2 mesečno. Osnovna karakteristika preduzeća je uvek u potrazi za novim materijalima i uzbudljivim idejama, osvajanje novih tržišta, kao i proširenje proizvodnih kapaciteta, obima poslovanja i broja zaposlenih.

Maloprodaja

U našem maloprodajnom programu kao gotove proizvode kupci mogu naći podne ploče, ploče za fasade, stepenice, obloge za šankove i pultove, prozorske klupice (nadprozornike), obloge za kamine, kuhinjske i radne ploče, ploče za umivaonike, proizvodi raznih namena, a sve to po potrebi i narudžbi kupaca.

Veleprodaja

Za sva preduzeća kamenorezačke delatnosti, nudimo mermerne i granitne ploče velikih dimenzija i raznih debljina, polirane, paljene ili štokovane površine pogodne za dalju obradu tj. izradu raznih gotovih proizvoda.

Ugradnja

Uz širok asortiman proizvoda kupcima stoje na raspolaganju naše profesionalne ekipe koje na licu mesta uzimaju sve potrebne mere, kako po izradi vrše ugradnju istih na području cele Srbije.